ruletasisteme.ro
Cum să câștigi la ruletă  - ghiduri, sisteme, strategii Sisteme de ruletă

Sistemul Labouchere

Ce este sistemul Labouchere?

Sistemul Labouchere este numit de asemenea, sistemul de anulare. Acesta oferă jucătorilor posibilitatea de a câștiga sume mari chiar si cu pariurile relativ scăzute.. În comparație cu sistemul Martingale, în cazul în care apare o serie proasta înseamnă că trebuie să pariezi sume mari, sistemul Labouchere necesita pariurile semnificativ mai mici.

Cum functioneaza?

Notați o secvență de arbitrare lungă de numere, de exemplu: 1, 2, 3, 4, 5. Valoarea pariului este suma dintre primul și ultimul număr, și anume, 1 + 5 = 6. Pariati 6 chips-uri pe culoarea selectată de dumneavoastra (sau pe par / impar, mica / mare); veti paria doar pe alegerea selectată.

Dacă veți câștiga, anulează două numere (câte unul din fiecare parte), care, în exemplul nostru sunt 1 și 5. Secvența este acum: 2, 3, 4, asa ca urmatorul pariu va fi de 2 + 4 = 6.

Dacă pierzi, adăugați suma pierdută, adică 6, la sfârșitul secvenței, care ar fi apoi 2, 3, 4, 6, și așa mai departe urmatorul pariu ar fi 8 (2 + 6).

Utilizați în continuare acest sistem până când toate numerele au fost anulate. Atunci când pierzi, adăugi doar un singur număr, iar când câștigi anulați două numere.

Nota finala

Sistemul Labouchere are avantajul că dacă vei câștiga de cate ori ai pierdut, atunci vei fi mereu pe plus. Pentru a rămâne la acelasi nivel, este suficient sa câștigati doar un pariu din trei

Cazinouri unde puteți juca și câștiga bani adevarati

Număr Nume Bonus de bun venit
1. Fortuna 2000 RON INTRA in cazinou
2. NetBet 800 RON INTRA in cazinou
3. Unibet 1000 RON INTRA in cazinou
4. VladCazino 300 RON INTRA in cazinou

Sau încercați sistemul de joc cand jucati gratuit