ruletasisteme.ro
Cum să câștigi la ruletă  - ghiduri, sisteme, strategii Sisteme de ruletă

Sistemul Martingale

Ce este sistemul Martingale ?

Aceasta este unul dintre cele mai simple și cele mai populare sisteme de ruleta si este foarte ușor de înțeles. Este conceput pe dublarea pariului după fiecare runda pierduta.

Cum functioneaza?

Incepe prin a paria 1 jeton pe pariu de unu la unu, de exemplu roșu / negru, par / inpar mic / mare și veți paria pe acest tip selectat. Dacă nu câștigi pur și simplu dublezi pariul și plasați 2 jetoane pe pariu. Dacă pierdeti din nou, pariezi 4 chips-uri și așa mai departe. Dacă veți câștiga, veți primi toate jetoanele pe care le-ati pariat, plus un cip suplimentar. Acest lucru înseamnă că ați câștigat un cip. În cazul în care bila cade pe zero, ceea ce nu se întâmplă de multe ori, joci ca și în cazul în care acesta ar fi fost culoarea opusa. Teoretic, aceste castiguri mici ar putea duce la un câștig mare. Această teorie este valabilă numai dacă urmați regulile exact.

Examplu de joc:

Pariu Pariu pe culoare Rezultat joc Pariuri in total Total castiguri
1€ Rosu Negru 1€ 0€
2€ Rosu Negru 3€ 0€
4€ Rosu Negru 7€ 0€
8€ Rosu Rosu 15€ 16€

Sfaturile noastre

  • Nu începe cu un pariu mare. În cazul în care sunteți rabdator, începeți cu 1 Euro. Acest lucru va reduce pierderile în cazul unei serii cu ghinion.
  • După ce ați câștigat, vă recomandăm să începeți de la început și sa repetati același proces după fiecare serie castigata.
  • Așteptați până când vine de exemplu, de 3 ori roșu într-un rând și apoi începeti sa pariati pe negru. Acest lucru poate fi folosit doar la ruleta care oferă rotiri gratuite. (Rotirile gratuite la ruleta este ceva complet diferit de rotirile gratis in jocurile mecanice. Invărti ruleta fără a paria nimic. În această rotire, nu câștigi nu pierzi nimic.) Rotirile gratuite la ruletă pot fi folosite în cazinourile on-line listate pe această pagină.
  • Atenție la limitele ruletei. Alege o versiune de joc cu un pariu maxim mai mare, pentru a putea mări pariul în cazul unei serii cu ghinion.

Cazinouri unde puteți juca și câștiga bani adevarati

Număr Nume Bonus de bun venit
1. Fortuna 2000 RON INTRA in cazinou
2. NetBet 800 RON INTRA in cazinou
3. Unibet 1000 RON INTRA in cazinou
4. VladCazino 300 RON INTRA in cazinou

Sau încercați sistemul de joc cand jucati gratuit