ruletasisteme.ro
Cum să câștigi la ruletă  - ghiduri, sisteme, strategii Sisteme de ruletă

Martingale modificat

Ce este sistemul Martingale modificat ?

Martingale modificat este o mutatie a clasic Martingale. Ea reprezintă o apărare împotriva seriei lungi de culori. Pierderea maxima in acest sistem este de 31 de chips-uri! Unele surse afirmă că este necesar să-l utilizam în conformitate cu un tabel preparat în prealabil (probabil din cauza legilor de probabilitate), dar acest lucru nu este adevărat.

Cum functioneaza ?

Acest sistem se bazează pe pariuri de maxim 5 rotiri în zece serii. Acest lucru înseamnă că, dacă nu ați câștigat chiar și după a cincea rotire, nu dublați următoarea rotire, dar începeti din nou de la 1 cip. In acest fel vei evita impactul negativ al unei serii lungi de pierderi și veti sacrifica un maxim de 31 de jetoane. Unele surse spun că nu ar trebui să pariezi pe o singură culoare, dar urmează o masă pregătită în prealabil. Adevărul este că acest lucru nu are un impact asupra acestui sistem.

Sfaturi de la noi

Sistemul Martingale modificat poate părea un pic monoton după un joc mai lung. Dacă persista plictiseala dupa ceva timp încercați un sistem de ruletă diferit, mai agresiv pentru o schimbare.

Cazinouri unde puteți juca și câștiga bani adevarati

Număr Nume Bonus de bun venit

Sau încercați sistemul de joc cand jucati gratuit