ruletasisteme.ro
Cum să câștigi la ruletă  - ghiduri, sisteme, strategii Sisteme de ruletă

Systemul 3/2

Ce este sitemul 3/2 ?

Acest sistem la ruleta este destul de eficient și în același timp relativ economisitor pentru capitalul dumneavoastra, jocul este mai mult sau mai puțin calm de obicei fără intorsaturi mari.

Cum functioneaza?

Dacă examinați placa de ruletă, veți vedea că::

  • prima coloană are 6 campuri roșii și 6 câmpuri negre
  • cea de-a doua coloană are 4 campuri roșii și 8 câmpuri negre
  • cea de-a treia coloană are 8 campuri roșii și 4 câmpuri negre

Dacă pariați pe roșu, vom acoperi 18 numere, iar dacă simultan vom paria și pe coloana din mijloc, vom acoperi suplimentar 8 numere negre. În acest pariu vom acoperi 26 de numere și lasăm doar 10 numere neacoperite plus zero, adică, 11 în total.

Exemplu de joc:

Se pun 3 chips-uri pe roșu și 2 chips-uri de pe coloana din mijloc. În cazul în care numărul câștigător este un număr roșu de la prima sau a treia coloană, veți câștiga 3 jetoane pentru roșu și pierdeti 2 chips-uri de pe coloana din mijloc. Așa că, în total ai câștigat 1 cip.

  • În cazul în care bila cade pe un număr negru din coloana de mijloc, veți câștiga 4 jetoane și, simultan pierdeti 3 jetoane datorită culorii. Dar în total ați câștigat de asemenea 1 cips!
  • În cazul în care bila cade pe un număr roșu de la coloana din mijloc, veți câștiga 7 chips-uri de la ambele pariuri combinate.
  • În cazul în care mingea cade pe un număr de negru din coloanele laterale, vei pierde 5 chips-uri; cu toate acestea, trebuie spus că această opțiune este cea mai puțin frecventă.

O varianta alternativa a sistemului

Pariati 3 chips-uri pe zona 19-36 și 2 chips-uri pe prima duzină (1-12), care vă permite să acoperiti toate numerele cu excepția celor de la 13-18. Atâta timp cât bila cade pe orice număr în afara de cele de la 13-18, castigati 1 cips.

Cazinouri unde puteți juca și câștiga bani adevarati

Număr Nume Bonus de bun venit
1. Fortuna 2000 RON INTRA in cazinou
2. NetBet 800 RON INTRA in cazinou
3. Unibet 1000 RON INTRA in cazinou
4. VladCazino 300 RON INTRA in cazinou

Sau încercați sistemul de joc cand jucati gratuit